Hoppa till innehåll
Plattsättning
Finns många sätt att göra sin trädgård mer attraktiv, med en estetisk och fin plattsättning ökar du både trivsel och värdet på din bostad. På Svärdh Fastigheter gör vi plattsättning till det mesta; uteplatser, garageuppfarter, gångar, rabatter, aktivitetsytor och mycket mer. Vi restaurerar även din gamla. Vi har lång och gedigen kunskap om hur arbetet ska genomföras och lämnar mer än gärna ett pris på det ni vill göra i trädgården.
 
Vi utför ett tryggt arbete till våra kunder. Plattsättningen utsätts för mycket under året, värme, kyla, tryckbelastning, växlande och hårt väder och då är det viktigt att arbetet är rätt utfört. Plattorna varierar både i kvalitet och olika material, vanligt är keramiska plattor och av natursten. Rådfråga gärna oss för rätt materialval.
 
Hos oss på Svärdh Fastigheter är vi också noga med att våra sättare har en känsla för design och har ett kreativt sinne. Designen ska harmoniera med boendet samt trädgården för att bli riktigt lyckad och för att man ska kunna njuta av den i många år framöver.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just er med ert projekt. Vi hjälper även till med bland annat plantering och enklare snickeriarbeten för piffa till din trädgård ännu mer!

Välkommen till oss på Svärdh Fastigheter!