Hoppa till innehåll
Få hjälp med plantering
Vi utför plantering av fruktträd, prydnadsbuskar och lökar, allt efter behov och önskemål.
Vi hjälper er även med plantering av din nya häck så att du kan spara tid och se till att häcken får de bästa förutsättningarna för att växa!
Självklart hjälper vi till att forsla bort befintlig häck samt jordmassor, vi kan även gräva häckdiken och förse det med ny planteringsjord och därefter plantera växterna.
Det finns mycket att ta hänsyn till vid ett planteringsarbete, jordmån, dränering val av växter m m.
Vid större plantering använder vi maskiner, då måste hänsyn tas till framkomlighet, underlag och arbetsytor. Rådfråga oss gärna!
Vårblommande lökar
Visst är det härligt med vårblommande lökar i trädgården, tulpaner, krokus påskliljor mm. På hösten är det hög tid att plantera dessa. Plantering kan ske från september, ända fram tills tjälen sätter sig i marken, ju tidigare på hösten man planterar desto bättre förutsättningar finns för en lyckad blomning på våren. Då torkar inte lökarna och mister sin växtkraft. Dessutom får de längre tid på sig att rota och etablera sig. Våra trädgårdsmästare har lång erfarenhet av lökplantering och en genuin känsla för hur de ska planteras i rabatten.
 
Vi hjälper dig även om du vill göra din trädgård mer attraktiv på fler sätt. Bland annat all typ av träd- och växtbeskärning och plattsättning.
 
Kontakta oss på Svärdh Fastigheter så hjälper vi er med en lyckad plantering.
 
Välkommen!